Ce animal de companie sa iti alegi in functie de zodie

Zodia este unul dintre criteriile de care o mulţime de oameni ţin cont atunci când sunt nevoiţi să facă o alegere. Atunci când sunteţi nevoiţi să vă alegeţi un animal de companie alegerea este foarte dificilă deoarece nu ştiţi exact ce animal vi se potriveşte.
În acest articol vom încerca să vă prezentăm ce animal de companie vi se potriveşte în funcţie de zodia dumneavoastră.

Berbec

Dacă vă aflaţi în zodia berbec atunci cel mai potrivit animal de companie este un câine cât mai activ şi energic. De obicei persoanele aflate în zodia berbec sunt foarte spontane şi fac decizii pe moment şi astfel se pot plictisi repede.

Taur

Persoanelor aflate în zodia taur câinii cuminţi şi pufoşi sunt cei mai buni prieteni posibili. Dacă nu vă plac câinii atunci puteţi alege o pisică la fel de pufoasă şi alintata.

Gemeni

Cu toţii ştim că persoanele care aparţin de zodia Gemeni sunt foarte vorbăreţe. Astfel un papagal poate fi animalul de companie perfect pentru acest persoane. Dacă păsările nu se află printre animalele preferate atunci puteţi alege un cameleon deoarece acesta îşi schimba des aspectul, lucru apreciat de către persoanele aflate în Gemeni.

Rac

Persoanele născute sub semnul astral Rac sunt recunoscute după faptul că sunt nişte familişti convinşi. Un câine de pază îi va asigura liniştea şi siguranţa de care o persoană din zodia rac are nevoie. Acesta este loial şi afectuos, calităţi apreciate de către raci. Dacă nu aveţi destul timp şi spaţiu pentru un câine atunci şi un acvariu cu peşti vă poate fi de folos deoarece acesta vă va relaxa.

Leu

După cum spune şi denumirea zodiei, persoanele aflate în zodia Leu au o pasiune pentru feline şi astfel o pisică este cea mai bună alegere atunci când vă doriţi un animal de companie.

Fecioară şi Balanţa

Persoanele născute sub semnul astral fecioară sau balantă au nevoie de cât mai multă linişte şi astfel un ciobănesc german poate fi animalul de companie ideal.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de un animal de companie misterios precum sunt pisicile. Totuşi misterul este şi calitatea animalelor de companie mai puţin întâlnite precum şerpii sau scorpionii.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de un câine vesel şi energic pentru a-i binedispune în fiecare zi.

Capricorn

Persoanele care s-au născut în zodia capricorn nu prea obişnuiesc să stea în casă şi astfel nu dispun de prea mult timp liber pentru animalul de companie. Astfel un acvariu cu peşti poate fi alegerea ideală deoarece aceştia nu necesită prea mult timp.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane cărora le place să fie neobişnuite, să iasă din criteriile normalului. Astfel aceştia îşi doresc să impresioneze iar animalul lor de companie poate fi la fel ca ei, mai puţin obişnuit. Astfel puteţi alege o anumită reptilă sau chiar o rozătoare mai puţin normală.

Peşti

După cum spune şi numele zodiei, pentru persoanele aflate în zodia peşti un acvariu poate fi alegerea ideală.