Află cum îți poți recupera animalul de companie pierdut !

Bofonel.ro

Una dintre cele mai urâte experiențe posibile pentru orice iubitor de animale este pierderea animalului de companie.

Îl iubim, îl ingrijim și îl aducem în sânul familiei, dar trebuie să ne asigurăm că este în siguranță și că, în eventualitatea în care se pierde, îl vom recupera. Ce trebuie să facem ca să îl protejăm?

Statisticile spun că 1 din 3 animale de companie se pierd. Aproape 90% din animalele care nu au niciun fel de sistem de identificare, nu se mai întorc la stăpânii lor. Destul de tragic, nu?

Dacă totuși ai ales să folosești una dintre metodele de identificare care există la ora actuală pe piață: medalion cu sistem gps, medalion standard, medalioane cu USB, medalioane RFID (frecvență radio), tatuaje de identificare, microcipuri sau medalioane cu cod unic de identificare si servicii online pe viață, atunci ai o șansă bună să îți recuperezi animalul de companie.

Este cazul să iei în serios folosirea unui sistem de identificare.

Unul dintre cele mai performante și accesibile sisteme de identificare a animalului de companie este sistemul medalion cu cod unic de identificare cu serviciu online pe viață. În România singurul site care oferă un astfel de serviciu este www.Bofonel.ro.

Ce este medalionul Bofonel?
Este un medalion de identificare pentru animalul tău de companie, care folosește un sistem simplu și performant. Această metodă de identificare este folosită de foarte multe persoane din SUA și Europa. Medalioanele sunt inscripționate cu un cod unic, atașat profilului online al stăpânului de pe Bofonel.ro. În plus, sunt bijuteriile perfecte pentru animalul tău de companie, datorită eleganței, strălucirii și formelor sugestive.

Cum te ajută medalionul Bofonel?
În cazul în care animalul tău de companie se rătăcește, medalionul îl ajută să ajungă înapoi acasa. Persoana care îl găseste intră pe www.bofonel.ro, caută codul unic inscriptionat pe medalion – fără a fi nevoit să își creeze cont pe site – și i se afișează datele stăpânului. Acesta poate să contacteze direct stăpânul prin intermediul datelor de contact afișate sau poate să îi trimită un mesaj privat direct de pe site.

Cât costă medalionul? Există și costuri suplimentare?
Plătesti 29 lei, 31 lei sau 34 lei, în funcție de model, și beneficiezi de un serviciu pe viață, fără alte costuri suplimentare. În acest preț sunt incluse: medalionul, serviciile de identificare (profil online, actualizare profil…etc.)

Cum se utilizeaza medalionul?
Medalionul se atasează la zgarda animalului tău de companie. Medalionul are un inelus prin care se poate prinde de zgardă.

Achiziționează și tu un medalion Bofonel și nu vei regreta! Siguranța animalului tău de companie primează!